Hírek

24/02/27

Bursa Hungarica 2024

bursa_hungarica-1.jpg

BURSA HUNGARICA

Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2024.

Golop Község Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztondíjpályázatot és  költségvetésében biztosítja a támogatás forrását.

A Pályázati kiírás itt letölthető:

"A" típus

"B" típus

Felhívjuk a felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató hallgatók, valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdő golopi fiatalok figyelmét, hogy a pályázattal kapcsolatban bővebb információkat az alábbi helyen találnak:

-       http://www.emet.gov.hu/hatter_1/bursa_hungarica

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a vonalkóddal rendelkező pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva szükséges az önkormányzat polgármesteri hivatalában benyújtani.

Amennyiben a felhasználó korábban már regisztrált az Eper Bursa rendszerben, nem szükséges a regisztrációját megújítani, hanem a korábban használt jelszavával léphet be a rendszerbe.

 

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

 

Benyújtási határidő: 2023. november 3.