Rózsadomb vendégház

Rózsadomb vendégház

A Somos hegy lábánál felépült 4 napraforgós minősítésű, új építésű vendégházunkból vendégeink a Világörökség részét képező hegyaljai panorámát élvezhetik, hallgathatják a madarak csiripelését.

Golop önmagában is ideális választás a pihenésre vágyóknak. A település természeti adottságai mellett történelmi értékekkel is büszkélkedhet. A túrákról, kirándulásról visszatérőket vendégszerető házigazdák szívesen kóstoltatják minőségi boraikkal, házi pálinkáikkal.

6 fő számára (2 X 3 ágyas szobák) nyújtunk kényelmes elhelyezést fabútorokkal berendezett szobáinkban. Mindkét szobához tartozik fürdőszoba.
A kialakításnál természetesen gondoltunk mozgáskorlátozott társainkra is, így az akadálymentes közlekedés is biztosított. Szállásunk baba- barát gyermekjátékokkal, etetőszékkel és gyermek fürdőkáddal ellátott.

Rendelkezésre áll továbbá egy jól felszerelt, gépesített konyha. A szabadidő tartalmas eltöltéséhez lehetőséget nyújtanak a vendégházban elhelyezett társasjátékok és kártyák, valamint az udvaron lehetőség van tollasozni, labdázni. Illetve igénybe vehető a fürdődézsa szolgáltatásunk is. Emellett a bográcsozási, grillezési, szalonnasütési és a kemencében sütési lehetőség is biztosított

A vendégházhoz tartozik egy fedett terasz is, ahol 40 fő kényelmes szórakozása biztosított. Továbbá lehetőség van borbemutatóra, borkóstolásra, különböző céges összejövetelek, baráti találkozók és osztálytalálkozók megrendezésére egy, a ház alatt kialakított hangulatos, kőburkolatú pincében.

Kapcsolat:  Szállás.hu

Honlaphttp://www.rozsa-dombvendeghaz.oldalunk.hu/